Герб Укріїни
Віримо в Україну та ЗСУ. Слава Україні!

Woocommerce видалити управління купонами тепер у новому місці

Сьогодні ми видалимо повідомлення, яке говорить: “Управління купонами тепер у новому місці“, з адміністративної панелі сайту. Коли ви натискаєте кнопку “Видалити застаріле меню купонів“, нічого не відбувається, абсолютно нічого.

Заходимо в phpMyAdmin вашого хостингу (якщо не знаєте, як його знайти, зайти, напишіть в технічну підтримку).

Щоб виправити це, ми шукаємо в нашій базі рядок “wc_admin_notes” і клацаємо по ньому, після чого потрапляємо в інше меню.

Далі потрібно знайти рядок “admin-coupon-page-moved” і знову натиснути “редагувати“, щоб виконати останню дію.

Потім ми шукаємо рядок “status” і слово “unactioned“. Ми видаляємо це слово і замінюємо його на “actioned“, після чого не забуваємо натиснути кнопку “Вперед“. Це запустить оновлення бази даних, і повідомлення, яке заважало нам в особистому кабінеті сайту, зникне.

Зараз, коли ви виконали всі необхідні дії, перезавантажте сторінку адміністративної панелі сайту. Ви повинні побачити, що напис “Управління купонами тепер у новому місці” зник і більше не заважатиме вам.

Читайте також:  9 Dots Studio - ваша надійна діджитал агенція

Не забувайте, що при виконанні подібних операцій в адміністративній панелі важливо бути обережним і дотримуватися інструкцій точно. Якщо ви не впевнені у своїх діях, завжди робіть резервну копію.

Також важливо регулярно оновлювати адміністративну панель і перевіряти наявність нових версій програмного забезпечення, щоб бути в курсі останніх змін і поліпшень, які можуть вплинути на функціональність і зручність використання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *