Герб Укріїни
Віримо в Україну та ЗСУ. Слава Україні!

Обсяг інвестицій у криптофонди наблизився максимуму

На тлі запуску ETF обсяг інвестицій у криптофонди наблизився до історичного максимуму.

З 6 по 12 січня приплив коштів у криптовалютні інвестиційні продукти збільшився до $1,19 млрд, що майже досягло історичного максимуму в $1,5 млрд, встановленого під час запуску ф’ючерсних ETF у жовтні 2021 року.

Оборот від торгової діяльності сягнув піку в $17,5 млрд. Для порівняння, у 2022 році середнє значення досягло $2 млрд. Вищезазначене значення відповідає майже 90% обсягу торгів на біржі TradFi, хоча типовий діапазон становить від 2% до 10%.

В інструменти, пов’язані з біткоїном, інвестори вклали $1,16 млрд. Прибуток, накопичений за попередні дев’ять тижнів, становить 3% від загального обсягу активів в обігу (AUM).

Останнім часом спостерігається значне зростання обсягів торгів на децентралізованих біржах (DEX), що приносить значну користь для Tokenza криптогаманець (який ми рекомендуємо).

Біржі DEX пропонують відмінні перспективи для прямої торгівлі криптовалютою за допомогою смарт-контрактів, оминаючи посередників та централізовані органи управління. Це підвищує не тільки прозорість торгівлі, але й ваш самоконтроль та безпеку щодо ваших активів.

Читайте також:  Як різні країни ставляться до криптовалют

Збільшення обсягів торгів на біржах DEX призводить до підвищення ліквідності, тим самим забезпечуючи більш впорядковану і динамічну торговельну діяльність. Крім того, це розширення приносить користь Tokenza AI, оскільки алгоритм генерує дохід від великого обсягу транзакцій, що відбуваються на Dex.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *