Герб Укріїни
Віримо в Україну та ЗСУ. Слава Україні!

Олександр Гудік – дизайнер

Хочу попередити про безвідповідального дизайнера – Олександр Гудік

Хочу попередити про безвідповідального дизайнера - Олександр Гудік

Хочу попередити про безвідповідального дизайнера – Олександр Гудік

Знайшов я його на якомусь форумі, там було портфоліо, цілком гідні роботи, ціни. Відгуки теж позитивні, мабуть, колись він нормально працював.

Вирішив замовити дизайн. Все обговорили, приємний у спілкуванні, обіцяв золоті гори доки не отримав передоплату.

Термін сказав 2-3 дні. Ну я ще взяв, ляпнув, що не поспішай, терміни не тиснуть, головне якість, пару днів даю в запас.

Проходить 5 днів. До нього тук-тук, а там тихо і так постійно.
Раптом у процесі спілкування з одним моїм колегою виявилося, що цей колега був і є постійним його замовником. І його він не обманював, цінував. Коротше кажучи, коли колега сказав йому за мене, той вийшов на зв’язок. Пішли годівлі обідами – завтра, скоро, за дві години. Минуло так 2 тижні. А нервів скільки? Не хочу навіть згадувати.

Думаю добре, якщо там справді гідна робота, так і бути. З горем навпіл прислав він мені скрін. Ну що там тихий жах я мовчу (чесно сказати, коли відкрив я навіть не зрозумів що це сайт).

Написав я йому там правок, коротше сам продумав концепцію дизайну. Навіть зверстав демо де і що буде, яка потрібна структура. Він на диво швидко зрозумів і побіг виправляти.

О, що поїхали спочатку. Зголоднів? А на тобі знову сніданки. Минув ще тиждень. Знову я прошу його колегу написати, бо від мене мороз. Головне сидить у контакті, грає в онлайн іграшку. Взагалі клас! Колега його штовхнув, той оголошується. З горем навпіл вибиваю в нього роботу вже з правками. Ось тільки правок я там помітив аж 5 відсотків від усього загального. Коротше 5 днів вносив редагування, які насправді вніс за 15 хвилин до відправлення. За решту ми забули. Ну, звичайно, стільки часу тягнути, тут що хочеш можна забути.

В результаті забрав я у нього psd, решту суми звичайно платити йому не став. За 7 років роботи ще не бачив таких безвідповідальних людей. Краще б він забрав ці гроші і зник, нерви дорожчі.

Його контакти:

  • http://vk.com/gudik_alexander
  • ICQ:568788536
  • Skype:Whemper1
  • Сайт www.smotrim.biz
  • Телефон:+38 (097) 887-33-32

Моя тема на форумі, кому цікаво почитати історію та ще відгуки, відкривайте http://www.maultalk.com/topic146023.html

Igor

Взял заказ. Обещал сделать за 2 недели. Потребовал предоплату. Я согласился потому что человек в топе на веблансере. В итоге, вообще ничего не сделал и тупо перестал отвечать

Если нужно кому подтверждение, могу выслать переписку

Відповіcти
Digrand

Сочувствую, верю вам. Как раз таки писал еду статью для будущих его клиентов. К сожалению, люди гуглят по имени только когда уже попадают(

Відповіcти
Игорь

Аналогичная ситуация!!!

Відповіcти
Ольга

Козел этот Гудик, развел нас на 800€, работу не сделал, короче так же завтраками кормил, в итоге все переспращивал, что все должны мы были за него делать. Короче развод ***.

Відповіcти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *