Герб Укріїни
Віримо в Україну та ЗСУ. Слава Україні!

Як правильно вибрати хостинг для сайту?

Щоб правильно вибрати хостинг, потрібно врахувати вартість даної послуги, перевірити достоїнства та недоліки кожного типу хостингу. Тарифи, рівень захисту, швидкість обробки інформації, наявність знань адміністрування – це додаткові фактори, які допоможуть зробити правильний вибір. Слід стежити за популярними партнерськими програмами, вивчати програми лояльності, аналізувати знижки, щоб знайти надійного партнера, оптимізувати роботу свого ресурсу та збільшити свій дохід.

Критерії вибору

Ціна. Перше запитання, яке виникає при виборі хостингу – це ціна послуги. Бажання заощадити часто служить поганою послугою для користувача. Вибираючи дешевий варіант для великомасштабного проекту, клієнт ризикує отримати низьку швидкість завантаження сторінки, погану технічну підтримку, обмежений інструментарій. Все це обмежує можливості ресурсу, знижує якість довіри відвідувачів. Важливо обрати той ціновий варіант, який задовольнить вимоги клієнта, пошукової системи.

Ми рекомендуємо

Contabo – це компанія веб-хостингу, яка пропонує ряд послуг хостингу, включаючи VPS, присвячені сервери та веб-хостинг. Кращі ціни та кількість ресурсів на ринку

BEST VPS Contabo

Доступні варіанти:

  • Безкоштовний хостинг. Використовувати його можна на початковому етапі, при переведенні свого ресурсу в мережу інтернету. Підходить для тестового етапу. Далі потрібно позбавитися про покупку більш якісного платного варіанта.
  • Дешевий аналог. Його можна рекомендувати для невеликих стартапів, блогів, сайтів-візиток та інших проектів з низькою відвідуваністю. Обмежена потужність, неефективний інструментарій, слабка технічна підтримка, низька швидкість завантаження сторінки – основні недоліки недорогого хостингу.
  • Дороговартісний варіант. Для нього характерні такі переваги, як широкий набір інструментів, потужний потенціал, висока безпека, хороша технічна підтримка. Такий хостинг показаний усім великим проектам і сайтам з серйозними завданнями. Там, де проводяться фінансові операції, зберігаються особисті дані користувачів обов’язково потрібно залучити надійний хостинг.
Читайте також:  Огляд можливостей зйомки в HDR на DJI Mavic 3

Типи хостингу

Орієнтуючись у виборі типу хостингу, потрібно оцінювати такі параметри, як потужність процесора, розмір пам’яті, навантаження на жорсткий диск, адміністраторські навички. З урахуванням завдань, поставлених перед проектом, можна обрати один з наступних варіантів:

  • Віртуальний хостинг.
  • VPS або VDS.
  • Dedicated.

Перший варіант можна використовувати для невеликих стартапів, форумів, блогів, де відвідуваність нижче 7 000. Другий варіант – віртуальний виділений сервер, він адаптований відразу для декількох ресурсів і витримує великі навантаження (до 15 000 користувачів). Третій варіант – виділений фізичний сервер для індивідуального використання, він дозволяє вирішувати найскладніші завдання і надає максимум можливостей для клієнта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *